Cocktails & Dinosaurs! The T.S. Eliot Appreciation Society & Taede Smedes

image

image

*TICKETS HIERRRRRRR*

Oog in oog staan met gigantische vleeseters zonder dat het echt oncomfortabel wordt? Lekker ruige selfies maken met je hoofd in de bek van T. rex Trix? Meer tattoos dan de gemiddelde Maori, maar stiekem niets liever willen dan zonder kinderen in de buurt apekooien in alle dinospelletjes van Naturalis? Gelukkig denkt Naturalis After Dark met je mee:

Cocktails & Dinosaurs!

Elke laatste vrijdag van de maand van september tot en met december, van 20.00 – 22.00 uur, een serie unieke avondopenstellingen van de tentoonstelling T. rex in Town.
Speciaal voor volwassenen. Met een cocktail in de hand rondlopen en luisteren naar live muziek door gave bandjes & flitscolleges van experts over T. rex, het einde der tijden of dino’s in de Bijbel.
Hoe laat: van 20.00-22.00 uur
Waar: Naturalis, Pesthuislaan 7 in Leiden
Tickets kosten €20 pp (incl. 1 cocktail of ander drankje)

*Speciaal voor volwassenen!*
30 december
Muziek: The T.S. Eliot Appreciation Society

Flitscollege door godsdienstfilosoof Taede Smedes. Dino’s en mensen leefden niet tegelijk op de aarde. Feit. Nee hoor, zeggen Amerikaanse creationisten. De Bijbel is het geschiedenisboek van de aarde, dus dino’s en mensen zijn in zes dagen allemaal door God op de aarde gezet. Om dat te ‘bewijzen’ hebben ze in Kentucky een heel museum opgetuigd. Taede Smedes doet veel onderzoek naar het mengen van religie met snufjes zogenaamde wetenschap door zeer gelovige christenen en komt hier op 30 december over vertellen.