Naturalis After Dark Festival

* Check onze festivalwebsite hierrrrr*

Wil je als eerste alle nieuws horen over het festival? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief in de rechterkolom!

Hoe gaaf is dit?! Op 25 september doet Naturalis After Dark mee aan de Nederlandse versie van the European Researchers’ Night! Dat betekent in het kort dat we een science festival mogen organiseren, van 20.00-02.00 uur, voor 1500-2000 van onze beste vrienden! Verwacht bekende After Dark formats, zoals de pecha kucha, de show ‘n tell, het flitscollege en het interview, maar dan in alle zalen van het museum, met zeker 50 hele gave sprekers van universiteiten uit het hele land! Aangevuld met installaties van kunstenaars en een keur aan VIP’s, en bovenop een toefje slagroom: op het einde knallen we de avond uit met een muzikale topact!

Alle festivalfacts kun je vinden op onze supercoole speciale After Dark Festival website!

* Naturalis After Dark Festival is partly funded by the European Commission’s Research and Innovation Framework Programme H2020 (2014-2020) by the Marie Skłodowska-Curie actions, Directorate-General for Education and Culture, European Commission under Grant Agreement No. 633351.

Naturalis After Dark Festival is een onderdeel van the Netherlands Researchers’ Night en een initiatief van Naturalis Biodiversity Center. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors ASN Bank, BankGiro Loterij, SBNO en mediapartner de Volkskrant.