Naturalis After Dark x TU Delft show

How to save the world met technologie? Eenmalige en unieke live science talkshow voor volwassenen, gepresenteerd door Maarten Keulemans (de Volkskrant) met een mix van wetenschap, natuur, filmpjes, filosofie en kunst.

Road Trip! Naturalis After Dark is uitgenodigd om samen met de TU Delft, in het kader van hun 175-jarige lustrum (natuurlijk een supergoede reden voor een feestje!) een Naturalis After Dark show te organiseren. In Delft! We gaan dus on tour!!!

Tickets? Klik hierrrrrrr. Kaartjes kosten 10 euro per persoon, inclusief een drankje.

Met een flitscollege door Gerben Stouten (TU Delft) over plastic maken van afvalwater met hulp van een bacterie, een interview met Stan Brouns (TU Delft) over everything you always wanted to know about knutselen met genen aka CRISPR/Cas9, Sabine Roeser (TU Delft) over hoe kunst ons aan het denken kan zetten over de consequenties van technologische ontwikkelingen, een demo van het exoskeleton van Project March (TU Delft), een gesprek met Paul Breedveld (TU Delft) over BITE en welke geweldige dingen je met technologie kan, Naturalis show ’n tell over wat biodiversiteit & technologie met elkaar te maken hebben (met Barbara Gravendeel en Rutger Vos, beiden Naturalis), filmpjes van animator Bruno van Wayenburg en fotostripmaker Fotostrips, een One Night Stand van designer Maurizio Montalti, en ook nog een column door stand up filosoof Victor Gijsbers (Universiteit Leiden). Pfff, een hele mondvol! Moeten we nog zeggen dat het programma behalve mudjevol ook geweldig wordt? Want dat wordt het! Kom kijken!

Deze show wordt georganiseerd door Naturalis After Dark, samen met de TU Delft in het kader van het 175-jarig lustrum van de TU Delft.

 

Locatie Science Centre Delft
Adres Mijnbouwstraat 120, Delft
Datum 1 juni 2017
Tijd 20.00 – 22.45 uur