Theater: Peter & De Wolf

Theatervoorstelling op zondag 3 maart 2019 over De Wolf in biologie, actualiteit, sprookjes & klassieke muziek. Voor families met kinderen vanaf 8 jaar (maar ook met dubbele laag a la Southpark voor 18+🙌🏼).

Na het succes van Carnaval des Animaux (tijdens Carnaval 2018) hebben we de smaak te pakken. Ook in 2019 gaan we een samenwerking aan met de Nieuwe Philharmonie en Stadsgehoorzaal Leiden! Op het programma staat Peter en de Wolf, het beroemde muzikale sprookje van componist Sergej Prokofjev, deze keer verteld door de jonge bioloog Auke-Florian Hiemstra (Naturalis).

Hoofdrolspeler van het verhaal is de jongen Peter, die zonder toestemming van zijn grootvader op avontuur gaat. Grootvader begint op zijn beurt te mopperen, er zijn namelijk wolven in de buurt! Ook in Nederland worden steeds vaker wolven gespot. Tijd om ons eens te verdiepen in de wolf. In menig sprookje speelt hij de slechterik, maar is hij dat wel echt?

Het belooft een bijzondere voorstelling te worden, waarin wetenschap, sprookjes, het nieuws en muziek met elkaar gemixt worden in een verrassende versie van Peter & de Wolf! Voor families met kinderen vanaf 8 jaar.

Kaartjes zijn nu al te koop, en wel hier.